torstai 18. kesäkuuta 2015


Olen vienyt 7-vuotiaan tanssiesityksen vip-aitioon, viereinen setä reagoi enemmän lapseen kuin esitykseen. Lapsi jammaili haltioituneena fadoa. Liikettä ja vettä katsomoon. Taivaaltakin sitä on tullut. Loiskis ja lentosuukko.

Sitten on ollut toritanssia, klubeja ja näyttelynavajaisia. Lavalla äänen luettuja päiväkirjoja. Minäkin luin, mutta yöllä ja yksin. Tanssisooloja veitsen kanssa. Pyöräretki kesätuottajan kanssa viljelypalstoille ja missä me niinku ollaan. Nyt haluan olla kotona, kumittaa juhannussuunnitelmat kalenterista. Kulttuuririentomitta läikkyy pian yli.

Ajatelkaa, että torilta saa tomaattia ja kurkkua halvemmalla kuin kaupasta. Hyvä.
Ajatelkaa, että tuo pioni maksoi 8 € ja housut 7 €. Kaikki kulttuuri on ollut ilmaista.
En aina tajua.
Yöt ovat kirpeitä ja kirkkaita.8 kommenttia:

 1. Kuulostaa siltä, miten kesä pitää viettää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt taas ei-niin-kesäisesti loiskuaa.

   Poista
 2. Minullakin suunnitelmaton juhannus. Vapaus. Ehkä oikeasti tahdonkin katsella sarjoja Netflixistä kolme päivää ja välttyä palelulta. Hukkumiskuolemalta. Istumiskuolema tosin uhkaa. Noh.

  Kaunis pionikuva ylin. Valopioni.

  Mulle kolme pioninoksaa maksoi tänään alle vitosen. Mutta se oli marketissa, joka oli liian täynnä kärrykansaa, johon en oikeastaan haluaisi kuulua, mutta kuulun kuitenkin, koska sosiaalisesti rajoittuneelle yksilölle torilla tai kivijalkamyymälöissä asiointi on todellinen haaste, kun saattaa olla ihan ääneen sanottava, mitä tahtoo.

  Hyvät housut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pioni ei auennut, ymmärrän toisaalta, kuka nyt tähän kesään.
   Miten sun markettipionin lauta on?

   Poista
 3. Hah, minäkään en oikein tajua, mahtava rinnastus tuo pioni, housut ja kulttuuri. Maailmassa on kyllä paljon ihania asioita, jotka ovat aivan ilmaisia, hyvä niin.
  Tanssisoolo veitsen kanssa kuulosti kyllä vallan kiehtovalta, ja ihan hiukkasen vaaralliselta. Mutta onpa tosiaan ollut kaikenlaista, minäkin vietin juhannuksen omissa oloissani kotona, olin vallan tyytyväinen, en olisi jaksanut muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiehtovaa ja pelottavaa. Katsojana monta tunnetta, kun jollakin on ase, mulla meni ihan uniin asti. Kotijuhannus on vaihteeksi hyvä juhannus.

   Poista
 4. Tykkään housuista ja pionista. Toreistakin. Kulttuuria tänne vähän lisää, kiitos. Ilmainen on parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Satu, toivon sinulle paljon kulttuuria koko kesäksi :)

   Poista