keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Huomenna vaihtuu elokuuksi

Heihei heinäkuu ja nihkeän tekopirteät päivät. Luonto palaa haalistuen loppuun ja minä saan päivä päivältä enemmän energiaa.


sunnuntai 21. heinäkuuta 2013


Asettaudun kodiksi. Vaatteet ovat jo kaapissa omalla hyllyllään, pienemmät tavarat pärekorissa. Ihana rauha ja vapaat viikonloput. Tämä tekstiili-ihminen sai päätökseen vuoden ensimmäiset villasukat, aloitti oikein lapasia. 

Tässä on ihan hyvä. Silti pää takoo jostakin syvyyksistään väsyttäviä asioita ensi syksyn pimeydestä ja koululla odottelevista kiireistä. 

tiistai 16. heinäkuuta 2013


Mitä olisi heinäkuu ilman rokkipäivitystä. Siellä minä olin huojuvan massan mukana taapertamassa lavalta toiselle. Kauneita oli kaikki ihmiset ja parasta kaikki ystävät. 

Myös se itse asia eli musiikki sai hymyn kaartumaan. Hyvä kolmikko oli Sigur Ros, Minä ja Ville Ahonen sekä Nicole Willis. Heti perässä hulmuaa Aino Venna.

Päivä alkaa mansikoilla ja loppuu kirsikoilla.

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Turo

 
Kävin hyvästelemässä vielä entisen koulurakennukseni ja palasin mukanani teollisuusvalaisin, pärekori, painokangaspöytäliina, A3- kansio sekä vanhoja vogueita.

Rakennus tuoksui oudolta, näytti valoisalta ja elottomalta. 
Tämä aika ohi.  

torstai 4. heinäkuuta 2013

Kesälapsena


Viikon loppuun saakka kesälapsena toisen vanhempani tykönä. Loppua lähestyvän työnteon lisäksi päivät ovat koostuneet verkkaisista iltakävelyistä, mansikoiden säilömisestä ja lapsuusmuisteluista. Aamukahvia ja iltamansikoita.

Tänään menen kaupungin taidemuseoon.