perjantai 31. toukokuuta 2013

Aika aikaansa

Sen lisäksi, että olen ahdannut omaisuuteni alakerran häkkivarastoon, myös armas opinahjoni on tehnyt hidasta muuttoa ja supistuksia. Kukaan kulttuurialalle työskentelevä tai opiskeleva ei ole voinut sivuttaa tietoa koulutusohjelmien ja koulujen lakkautuksista. Kumpa joskus katsottaisi kukkaroa pidemmäälle.

Tuohon entiseen vaatetusteollisuuden tehdasrakennukseen ei ole asiaa. Sen sijaan kesälomalle täällä olis yksi asia, Huomenna! 

perjantai 24. toukokuuta 2013

Väsymystä ja kaaoksen hallintaa. Palautusten jälkeen on annettava ajatus muutolle ja  tavaroiden pyörittämiselle. 

Kesäkuun alku tietää kivaa, katse itää ja pohjoiseen.

maanantai 20. toukokuuta 2013

Mummola

  
Sunnuntaina automatka metsien, peltojen ja järvien ohi haravoimaan kesäpaikkaamme, mummolaani. Taas aitan seinän viertä kipitteli sisilisko, ruokahuoneessa tuoksui edelleen kaneliässät ja vaniljarinkelit. 

Tuttu helmenharmaa lankkulattia kietoutui räsymattoon ja kellarin nurkka kasvoi kieloja. Käet kukkuivat stereona, koivikko loisti vihreyttään ja ilma oli tyyni. 

Kaikki on aina ennallaan, vaikka isovanhemmat nukkuvat kirkkomaassa. Jotakin pysyvää ja jatkuvaa tässä aikakaudessa.

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

keskiviikko 8. toukokuuta 2013


Tänään yksi homma meni metsään, suunnitelma päin mäntyä. Onnistuin koivikon ja halkojen kanssa siveltimellä ja Photoshopilla. Ruokalan curry maistui puulta.

Ostin myös kangaspuut, liekö koivua ne. 

sunnuntai 5. toukokuuta 2013


Lauantai-illan luontosamoilu kolmen naisen, yhden koiran ja aasin voimin. 

Pienen kaupungin etu on maaseutu ja metsikkö pyöräilyetäisyyden päässä. Minun etu on ystävä, jolla on lemmikkinä aasi. Mikäs siinä kuljeksia huolettomana kulkueena sammalten keskellä kuusikossa ilta-auringon alla. Illaksi kaupunkiin, juuri näin oli hyvä.

 
 

lauantai 4. toukokuuta 2013

Tuuliset päivät


Vapun jälkeen kampaus on vaihtunut keskijakaukseen ja pöytään on katettu kesäruokaa. Vappubrunssikin ulkoistettiin seitsemän hengen voimin paikalliselle musiikin monitoimitalolle.

Kuuntelen paljon radiota, kaikkea mitä yleisradio tarjoaa. Yksi suosikeistani on muuten Kissankehto, sopivan lipuvaa musiikkia lauantaiaamuun.